zaterdag 3 mei 2014

Altijd druk druk druk.......

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een post heb geplaatst.
Zoals de kop al doet vermoeden druk druk en nog eens druk.
Waarmee ben ik dan zo druk geweest. Allereerst zijn mijn zus en ik allebei jarig geweest eind maart, en het streven is wel om met leuke cadeaus te komen. Het hoeft absoluut niet duur te zijn maar wel orgineel.
Dus op pad voor zus en ik ben weer goed geslaagd.

Maar het allermooiste cadeau kwam wel van Gert Jan.
Hij heeft dit prachtige schilderij gemaakt........helemaal de smaak van m'n zus. Hij krijgt een plek boven de bank heeft ze beloofd.

Ook ik heb een geweldig verjaardagscadeau gekregen.
Maar ik zal jullie eerst vertellen welke keus ik kreeg, ik mocht me heerlijk laten verwennen bij de schoonheidspecialiste, (ik kreeg van manlief wel de boodschap mee dat ik dat niet nodig had maar dat het was om te genieten :-)  of kiezen voor mijn eigen cadeau..............t Ja
ik heb toch voor mijn eigen cadeau
gekozen. Dus in de auto en naar de kweker, en taxus en buxsus bollen gekocht voor de tuin!! Misschien vragen jullie je af waarom. Ik vind een tuin wel leuk maar niet om altijd in te werken. Er waren veel te veel plekken in de tuin waar te weinig beplanting stond en ja....dan is het ...wieden ....wieden ....en nog is wieden. En daar heb ik heel zachtjes gezegd een hekel aan.


 Maar goed ......na een middag hard werken in de tuin ziet het er ineens heel anders uit. Het is nog niet af hoor. Onder het bankje moet natuurlijk bestrating komen, maar het begin is er. De kwaliteit van de foto valt me erg tegen.....en ik zie ineens dat ik er ook op sta.....in het raam van de garage haha
Ik zal proberen nog wat plaatjes toe te voegen van onze tuin.

                Nou dat was het weer even voor nu. Ik ben er wel snel weer want
                in de kamer heb ik ook nog wat veranderd. Maar dat de volgende
                keer.

                                      Fijn weekend allemaal!
                                             Liefs Margreet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige "lap"tuin hebben jullie zeg! Fantastisch. Hij heeft niet eens veel nodig. Maar in deze tijd is het toch wel leuk om er wat mee te doen, alles is zo mooi groen en lente-achtig!
  Fijn weekend nog!

  Groetjes Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tuin en mooi uitzicht...Ik ben benieuwd wat je in de kamer hebt veranderd.

  Fijne week!
  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat wonen jullie daar mooi en wat een mooie tuin ...prachtig je buxusses , maar ook het schilderij is mooi zeg wat een kunstenaar die man van je !
  Bedankt voor je lieve reactie ...en het kusje erop help hoor ...tja jammer dat we niet wat dichter bij elkaar wonen anders was het wederzijds geweest ....het steunen in wat mindere momenten !
  Liefs ida

  BeantwoordenVerwijderen